2009/05/25

Stoppa pressarna...

... Singoalla LAKRITS är här! Jag kan knappt tro mina smaklökar. Snart i grossistförpackning i ett skafferi mycket nära mig. Någon på Kexfabriken (eller Chexfabriken som man säger här i Göte-la-borrrg) borde få fet lönebonus.

Bild från Göteborgskex.

6 kommentarer:

Jonatan sa...

Hmm... jag är själv en lakrisoman, men kombinationen kex / lakrits!?!?
Måste nog prova innan jag tror dig :)

Ha det bäst!
/J

me sa...

Här bor inga tvivel! Jag räknar kallt med smaksuccé. Alla lakritskombinationer tilltalar mig :-)

... när jag var liten malde pappa ner hård lakritsstång i sockerkakssmeten, så det smakade Käck om kakan... mumsmums och mums!

Lisa Ulrica sa...

Jag måste nog hålla med Jonatan - smuligt kex och lakrits - funkar det? Och nu gillar jag både kex och verkligen lakrits (Käck är en favorit men jag är en bakåtsträvare så jag gillar bara originalet - inte den där tramsiga med citron eller vad det nu är!). Får testa nästa gång jag är hemma. Och som alltid - fin, rolig, käck, kvick alldeles underbar blogg du har!

me sa...

... mmmmmMMM... Käck med citrontrams! När man inte trodde att Käck kunde bli smarrigare, så tas den till nya oanade höjder :-D

Tack för bloggkomplimang♥!

Jenny Ji. Mineur sa...

Jag tror på dig Anna, kände att jag blev helt pigg såhär innan läggdags av den nyheten! Ojojoj!

Therese sa...

Jag håller fullständigt med, avverkar paket i minut och parti och börjar anta formen av en köttbulle!♥